Pronađite najpovoljniji smještaj !
Od:  
Do:  
Regija:
Gradovi:
Broj osoba:
Vrsta smještaja:
A-Apartman, AS-Studio apartman, S-Soba

Novosti

WINE AND FUN DAYS
U Makarskoj je festival Dalmacija Wine Expo poteka...

Sve novosti

PREPORUČAMO

Najam plovila
Najam plovila

Unajmite najbolju jahtu za odmor

Svjetionici
Svjetionici

Posjetite naše svjetionike

Hotel
Hotel

Posjetite nas u visokokategoriziranim hotelima

Izleti

Izleti
PARK PRIRODE BIOKOVOPENJANJE - LITICA BRELA
DUBROVNIK - GRAD SA 1000 SPOMENIKASPLIT - TROGIR
OMIŠ - RIJEKA CETINAMEĐUGORJE

Pogledajte sve izlete

WINE AND FUN DAYS

U Makarskoj je festival Dalmacija Wine Expo potekao, rastao i postao centralni vinski događaj Dalmacije. Stoga tjedan dana nakon poslovnog dijela festivala u Splitu, 01. i 02. svibnja 2015. Dalmacija Wine Expo se seli u Makarsku, koja je tradicionalni domaćin festivala već šestu godinu za redom. Puna dva dana na Kačićevom trgu i u Kalalargi organiirat će se niz koncerata na otvorenom uz brojne štandove na kojima će se točiti vina probranih vinara te će se moći uživati u autohtonim okusima Dalmacije. 


 

 

 

Drvenik

Drvenik Naselje i luka Drvenik (500 stanovnika) se nalazi 25 kilometara jugoistočno od Makarske i leži u dvije uvale - Gornja i Donja Vala. Stanovništvo s bavi poljodjelstvom, ribarstvom i turizmom.

Drvenik se spominje prvi put već u 13. stoljeću. U temelje lađe gotičke crkve Sv. Jurja, kasnije barokizirane, ugrađene su srednjovjekovne nadgrobne ploče. Jedan od važnijih spomenika-utvrda, opće na Makarskom primorju, je tvrđava Drvenik na glavici iznad sela, sagrađena u 17. stoljeću.

Kristalno bistro more i čisti okoliš, lijepe šumovite uvale s izvorima pitke vode te ljubazni domaćini i zdrava hrana uz razne mogućnosti aktivnog odmora i rekreacije, čine od Drvenika savršeno odredište za odmor daleko od urbanih središta.