Pronađite najpovoljniji smještaj !
Od:  
Do:  
Regija:
Gradovi:
Broj osoba:
Vrsta smještaja:
A-Apartman, AS-Studio apartman, S-Soba

PREPORUČAMO

Najam plovila
Najam plovila

Unajmite najbolju jahtu za odmor

Svjetionici
Svjetionici

Posjetite naše svjetionike

Hotel
Hotel

Posjetite nas u visokokategoriziranim hotelima

Izleti

Izleti
Grad Korčula i otok Mljet - cjelodnevni izlet hidrogliseromBRAČ – BOL
Hvar - cjelodnevni izletDubrovnik - grad sa 1000 spomenika
Biševo - Modra špilja (izlet brodom)Split (autobusom)

Pogledajte sve izlete

Brela

Brela (1,500 stanovnika) su prvo naselje na Makarskoj rivijeri kad dolazite iz pravca Splita, udaljena oko 15 km od Makarske. Sastoje se od starijeg (Gornja Brela) i novog dijela (Donja Brela). Današnje naselje nastalo je u novije doba migracijom stanovnika iz podbiokovskih zaselaka. Župna crkva iz XIX. st. sagrađena je na mjestu starije barokne crkve; uz groblje se nalazi srednjovjekovna nekropola s osam nadgrobnih ploča urešenih reljefima (štitovi i mačevi). U crkvi se nalazi više nadgrobnih ploča iz XVIII. st.

Zahvaljujući dugim i gustim borovim šumama, lijepim plažama, bistrom moru Brela su već nekoliko desetljeća poznata kao jedno od najprivlačnijih turističkih mjesta u Dalmaciji.

Smještajna ponuda Brela vrhunske je kvalitete, pa su hoteli u Brelima često birani za najbolje u Hrvatskoj. Osim mora i sunca, Brela nude i raznovrsne mogućnosti za sport i rekreaciju.

Blue Flag Plaža "Zlatni Rat" redovito iz godine u godinu dobija priznanje "Plava zastava", nagradu koja se daje samo plažama koje zadovoljavaju najviše standarde u pogledu kvalitete mora i ostalih resursa na i u blizini plaže.