Pronađite najpovoljniji smještaj !
Od:  
Do:  
Regija:
Gradovi:
Broj osoba:
Vrsta smještaja:
A-Apartman, AS-Studio apartman, S-Soba

PREPORUČAMO

Najam plovila
Najam plovila

Unajmite najbolju jahtu za odmor

Svjetionici
Svjetionici

Posjetite naše svjetionike

Hotel
Hotel

Posjetite nas u visokokategoriziranim hotelima

Izleti

Izleti
Grad Korčula i otok Mljet - cjelodnevni izlet hidrogliseromBRAČ – BOL
Hvar - cjelodnevni izletDubrovnik - grad sa 1000 spomenika
Biševo - Modra špilja (izlet brodom)Split (autobusom)

Pogledajte sve izlete

Makarska Rivijera

Makarska Rivijera (Makarsko primorje) je priobalni pojas u srednjoj Dalmaciji između zaljeva Velike Vrulje na sjeverozapadu i rta Višnjice (kod Ploča) na jugoistoku.

Ovo oko 60 km dugo i oko 3 km široko područje oštro je omeđeno prema zaleđu Biokovom.

Okosnicu ovog pojasa tvori grad Makarska kao njegovo središte te niz naselja. Sjeverozapadno od Makarske su Brela, Baška Voda, Promajna, Bratuš i Krvavica. Jugoistočno su Tučepi, Podgora, Drašnice, Igrane, Živogošće, Blato, Drvenik, Zaostrog, Gradac, Brist i Podaca.

Glavna gospodarska grana u Makarskom primorju je turizam koji se ovdje značajnije javlja između dva svjetska rata.

Makarsko primorje je ekološki očuvan prostor osobitih prirodnih ljepota, bogate kulture i tradicije. Ako ste poželjeli osjetiti sve suprotnosti Dalmacije i njene najblistavije odlike, ne trebate premišljati, Makarska rivijera spremna vam je ponuditi i više od toga.

Nigdje na ovom pojasu ne možete napraviti ni koraka, a da vas ne zatekne nevjerojatno prožimanje mora, obale i planine. More koje je ovdje kažu najbistrije na Jadranu, što znači i na svijetu. Obale koje resi zlatna ogrlica plaža, porubljenim zelenilom borika, skrovitim i romantičnim uvalama u kojima se kriju gradovi i gradići Rivijere.

U moru i radi mora možete uživati u nekom od desetaka luksuznih hotela ili u intimnoj i gostoljubivoj atmosferi stotina privatnih pansiona i apartmana.

Okusi i mirisi Makarske rivijere nude se u glasovitim restoranima i konobama. Prostori za razonodu, barovi i disco-clubovi jamče izazove noći i nezaboravna poznanstva.

Makarska rivijera je prostor mnogostrukih pogodnosti koje samo čekaju da ih i vi otkrijete.